Grafmonumenten uit twente

Informatie over grafmonumenten en grafstenen

Wanneer u een dierbaar persoon heeft verloren, komt er een moment dat u gaat nadenken over de wijze waarop u de nagedachtenis van uw dierbare op een goede manier vorm kunt geven in een passend grafmonument. Het monument moet aansluiten bij het karakter van de overledene en tegelijkertijd voldoen aan de wensen van de nabestaanden.
Er is steeds meer mogelijk, waar vroeger veelal hardsteen en marmer werd gebruikt, zijn de monumenten van tegenwoordig bijna altijd gemaakt van graniet, eventueel met een combinatie van glas, RVS, brons of hout.
Ook wordt er steeds meer gebruik gemaakt van ruw natuursteen. Deze ruwe steensoorten komen rechtstreeks uit de natuur en worden nauwelijks bewerkt om zo een natuurlijk mogelijke uitstraling te behouden.
Door onze jaren lange ervaring, ons inlevingsvermogen en onze kennis van grafstenen kunnen wij samen met u tot een ontwerp komen waar iedereen een goed gevoel bij heeft. Bij ons staat kwaliteit en service centraal, pas als u tevreden bent zullen wij dit ook zijn.

Onze showroom

Grafstenen Almelo Overijssel

Monumenten met vloerplaat (200 x 100 cm)

Grafstenen, Grafmonumenten Almelo

Staande stenen

Grafmonumenten Almelo

Ruwe stenen

Ruw grafmonumenten Twente Almelo

Kindermonumenten

Kinder monumenten beer Twente

Grafzerken

Grafmonumenten Zerk Almelo